Helena Waris ja Janne Nykänen: Entropia

Juuri päästin käsistäni tämän kirjan kohti kirjastoja. En meinannut lukea sitä, sillä se ole ollenkaan minun tyyppiseni kirja eli jännäri verhoutuneena tieteiskirjallisuuden kaapuun. Aluksi minun oli tarkoitus vain lukea pikkuisen alusta että voisin tarkistaa osuvatko asiasanat kohdalleen varmasti, mutta kirja koukutti niin pahasti että pakkohan se oli tietää miten siinä käy ja ennen kaikkea minkälainen maailmanjärjestys kirjaan on luotu. Harmikseni mahdolliset paljastukset jäivät vielä odottamaan kirjan jatko-osaa, lopussa vaan lisättiin kierroksia salamyhkäisyyksiin. Tästä kirjasta saisi minusta aika loistavan elokuvan, mutta oli se luettunakin erittäin viihdyttävä ja sujuva. Odotan aika paljon jatko-osalta, saa nähdä täyttyvätko odotukset.

Leave a Reply