Retellings

Meille tuli joku aika sitten asiakaskysymys olisiko saduista tehtyjä retellings versioita. Katselin aikani HelMetistä, mutta en löytänyt yksinkertaisia asiasanoja kuten ”uudelleenkerronta”…pitää siis kaivamalla kaivaa 😀

Meiltä HelMet alueelta löytyy Marissa Meyerin teoksia Cinder ja Scarlet (uutuutena), jotka siis ammentavat tarinaansa Tuhkimosta ja Punahilkasta. Myöskin Red riding hood ja Snow white & the huntsman, joista myös elokuvat olemassa, on meillä valikoimassa. Malinda Lon Ash kirja on myös tuhkimoperäinen satu.
Oma lemppari kaunotar ja hirviö retellings parhaimmistoa Robin McKinleyn Beauty on meiltä poistettu 🙁 Alex Flinn – Beastly löytyy Helsingin puolelta. Laitan linkin josta löytyy Goodreadsin lista parhaista Beauty & the beast retellingsBeastly

Löysin ihanan sarjan (jota ei ikävä kyllä meillä ole), Jenni James Faerie tale collection, jossa on oma kirjansa kullekkin tarinalle. Lähetin tästä kyselyn eteenpäin onko mahdollista saada tätä…ja katsotaan 🙂

Nyt kun paranormal romance alkaa olemaan kaikkien huulilla, niin pitäisikö perinteiset kaunotar ja hirviö satukirjat siirtää näihin paikkoihin xP

1 Comment

  1. Satu

    20.5.2013 at 12:12

    Mitä, iki-ihana Beaty on poistettu? Voi harmi, toivottavasti kiinnostuneet saavat sen jostain muualta käsiinsä. McKinleyllä on muuten toinenkin Kaunotar ja hirviö -versio, Rose Daughter (täysin itsenäinen tarina, ei liity mitenkään Beautyyn).

Leave a Reply