Raised by wolves

Arvioitavana Jennifer Lynn Barnesin Raised by wolves sarjan numero yksi. En tiedä mistä aloittaa….sanon nyt vaikka päälimäisen mielipiteeni, BLÄÄÄH!

Tuskailin ja tuskailin, että sain tämän luettua. Alku eteni hitaasti ja vaivuin vähän väliä ajatukseen, että tässä on Twilight meets Underworld leffat. Jopa pääsuden nimi on Callum, joka minulle liippaa liian liki Cullenia…
En ole ehkä tarpeeksi koiraihmisiä ymmärtääkseni kirjassa jatkuvasti hoettua ”alpha, alpha” ja ”pack, pack” intohimoa. Ehkä on mahdollista, että ihminen joka on susien kasvattama saa samantyylisiä ominaisuuksia kuin itse sudetkin…kuten päänsisäisesti puhuminen toisille.
Ihmisusista oli tehty hyvin susimaisia. Pakko alistuminen ja totteleminen johtajan tahtoihin, lauman tärkeys kaikessa jne.

Bryn on siis normaali tyttönen, joka jää orvoksi ihmissuden tapettua hänen vanhempansa. Toinen ihmissusi kuitenkin adoptoi tytön laumaan ja niin hänestä tulee susien kasvattama. Bryn tapaa häkkiin teljetyn ihmissusipojan ja oman menneisyyden selvittämisestä tulee Brynille kaikki kaikessa. Hän venyttää rajojaan laumassa niin pitkälle kuin vain pystyy ja vaarantaa kaiken ja kaikki sen hetkisessä elämässään.

Kirjaan oli yritetty sävyttää hieman lauseita humoristisesti ja kevyesti…se teki lukemisestani hieman helpompaa. Kuitenkin jatkuva päänsisäinen keskustelu, alpha ja pack ja muut hokemiset alkoivat naurattaa ja ärsyttää.
Annan kuitenkin 2 tähteä 5:stä ^^

Leave a Reply