Richelle Mead: Bloodlines

Richelle, Mead: Bloodlines

 Uusi sarja jatkaa Vampire Academy sarjasta tuttujen hahmojen tarinaa. Pääosassa on salaperäinen alkemisti Sydney, joka autettuaan Rose Hathawayta vankilapaossa on vajonnut epäsuosioon alkemistien keskuudessa. Pelastaakseen pikkusiskonsa alkemistin kohtalolta tarttuu hän uuteen tehtävään.

Vasilisa Dragomir on nyt kuningatar, mutta kaikki Moroit eivät hyväksy tätä. Vanhan lain mukaan jokaisella perheellä pitää olla vähintään kaksi jäsentä, jotta se voidaan katsoa täyttävän perheen määritelmän  ja kapinalliset ottavatkin kohteekseen Vasilisan ainoan elossa olevan perheenjäsenen, hänen sisarensa Jillin.

Alkemistit päättävät lähettää heidät turvaan viettämään tavallista teinielämää aurinkoiseen Palm Springiin paikkaan, jossa vähiten odottaisi törmäävänsä pimeydessä viihtyviin olentoihin..

Erinomainen ja hyvin mielenkiintoinen kirja. Toivottavasti saamme lukea lisää Sydneyn elämästä ja salaperäisistä alkemisteistä.

Leave a Reply