Vaihdossa maailmalla

Olen hylännyt kotikirjastoni kuukaudeksi ja lähtenyt muualle vierailemaan. Onneksi näissä muissakin kirjastoissa toimii sähköposti ja hankintalistat ^^

En paljoa mainitsemisen arvoista ole listoilta nyt löytänyt mutta Cassandra Claren stemapunk sarjaan, The Infernal Devices, tulossa seuraava osa Clockwork Prince.
Mia James on julkaissut Ravenwood sarjaa jo 2010 kesän puolella mutta meille sitä tarjottiin nyt. Otin muutaman kappaleen isoimpiin kirjastoihin koska tällaista vampyyrilukioromantiikkaa löytyy jo muutamastakin teoksesta. Ehkä se iskee vielä joihinkin ja  joihinkin taas ei. By Midnight avausosaan pääsee tutustumaan Risingin sivuilla.
Löysin myös lapsille ihanan näköisen ja kuuloisen kokoelmateoksen The Kingdom under the sea Joan Aikenilta (tilatussa kansi on hieman erilainen kuin tuossa). Kuvituksesta vastaa Jan Pienkowski, joka tekee teoksesta ehkä aavituksen synkemmän oloisen (enkä ehkä ainakaan valinnut sitä iloisinta kuvaa näytöksi…pahoitteluni). En enää löytänyt listaa josta olin sen tilannut, mutta otin muistaakseni varovasti pari kappaletta.

Meillä on kovin vähän lapsi/nuoria lukijoita ja kommentoijia blogissa (joka ehkä hieman vaikeuttaa minun työtäni). Joten jos tuntee naapurin tai naapurin naapurin lapsen joka tykkää fantasiasta niin vinkatkaa ihmeessä! Ehkä minun pitäisi myös kehitellä paremmin lapsiin iskevä kirjanmerkki 🙂

Leave a Reply