Arvosteluita

Kelley Armstrong: Spell Bound on odotettu jatko-osa Savannah Levinestä kertovalle sarjalla.  Waking the witch on sarjan edellinen osa ja tämä jatkaa suoraan siitä mihin edellinen jäi.

Savannah tuntee olevansa avuton ja tarpeeton ilman voimiaan varsinkin kun noitia jahtaava teini  on hänen perässään. Adam ja  Savannah huomaavat joutuneesa keskelle salaliittoa, jossa kohteina ovat niin Elenan ja Clayn kaksoset kuten muutkin heidän ystävänsä.

Kirja oli viihdyttävä ja Savannah oli tässä kirjassa selkeästi aikuisempi sekä kypsempi. Tapahtumat liikkuivat ehkä liiankin paljon paikasta toiseen ja juoni hyppelehti tilanteesta tilanteeseen. Juoni olisi voinut mielestäni olla yksinkertaisempi ja tiiviimpi. Tulevista tapahtumista vihjailtiin paljon ja jäänkin odottaan mielenkiinnolla sekä jännityksellä seuraavaa osaa.

Alyxandra, Harvey: Haunting violet. Kirjan pääosassa on Violet, joka elää äitinsä mielivallan ja varjon alla. Violetin äiti on huijari, joka yrittää tienata rahaa ja menestystä esiintymällä meediona rikkaille ihmisille. 

Violet vihaa heidän elämäntapaansa ja säälii ihmisiä joiden surulla he tienaavat rahaa. Ainut, joka tuntuu ymmärtävän häntä on hänen lapsuudenystävänsä Colin, joka on palvelijan asemassa perheessä. 

Yllättäen kuitenkin matkalla rikkaan aatelismiehen maalla sijaisevalle kartanolle Violet näkee haamun. Nuoren tytön, joka on murhattu hukuttamalla. Aave on sinnikäs eikä Violetille jää muuta mahdollisuutta kuin alkaa selvittää tytön kohtaloa.

Kirja oli hyvä ja pidin siitä. Juoni oli hyvä ja jaksoi kantaa loppuun asti enkä edes arvannut murhaajaa etukäteen mikä on aina positiivinen yllätys. Suosittelen!

 

Leave a Reply