Harlekiinit : follow up

Kesäkuun alussa kerroin, kuinka olimme tilanneet kirjastoon Harlekiineja. Ihan kaikkia emme lomalukemiseksi saaneet, sillä luetteloin viimeiset tänään. Viimeiseksi jäi Gena Showalterin Manalan valtiaat -sarja, sillä sen kolmas osa oli loppuunmyyty!

Eihän sellainen vetele, että kirjastossa olisi sarjan eka, toka ja neljäs osa, joten laitoin Harlekiinin asiakaspalveluun viestin että olisiko toivetta uudesta painoksesta. Heidän toimistoltaan löytyi onneksi viisi kappaletta kolmatta osaa, jotka saimme, joten saamme sarjan kokonaisuudessaan kirjastoihin. Mutta pitäkää Nautinnon kirous -kirjoja erityisen kauniisti, koska niitä on tosiaan vain viisi kappaletta. Se muuttaa myös sijoitussuunnitelmiani, sillä alun perin olin laittamassa tätä sarjaa seitsemään eri kirjastoon, mutta nyt meneekin vain neljään aluekirjastoon (Sello, Tapiola, Kivenlahti, Entresse). Jos ihmettelette Omenan puuttumista, laittakaa sinne palautetta – he eivät halunneet ”kioskikirjallisuutta” hyllyilleen, joten emme heitä sillä raskauta.

Kirjamielellä-blogista löytyy muuten hyvin arvosteluja näistä Harlekiineista, jos ette tiedä mistä aloittaisitte!

1 Comment

  1. marjis

    29.7.2011 at 13:38

    Voisin kiteyttää nämä Nocturnet niin, että Kinrad ja Shayne ovat sellaista romanttisempaa linjaa, kun taas Vincent ja Showalter vauhdikkaampaa ja jännittävämpää osastoa. Pidän itse enemmän viimeksi mainitusta ja varsinkin tuo Kissojen kesken -sarja on tosi hyvä. 🙂

Leave a Reply