Suomenkielistä kirjavalintaa 10.5.2011

Pienten kustantamojen listoja. Bazar, Minerva, Myllylahti, ReadMe. Ei paljoakaan meitä kiinnostavaa. Vinkkasin Heidille Atenan listalta Haigin Radleyn perheen, koska luetteloin sen englanniksi ja se oli mielestäni nuortenkirja. Helsingissä olivat ottaneet aikuistenosastoille. Näyttääpä meilläkin Sellossa se olevan aikuisissa, pitäisi varmaan vinkata että kuljettakaa Pointtiin. Menisiköhän viesti perille tästä?

Myllylahden listalla on Antti Erosen toinen romaani Talvi. Esikoisen kaikki kappaleet ovat tällä hetkellä hyllyssä jokaisessa Espoon kirjastossa. Emme halua hankkia hyllyynjämähtäviä kirjoja, mutta kyllä suomalaista scifiä pitäisi jotenkin tukea. Tulee vaikea päätös siitä montako kappaletta ostan ja mihin kirjastoihin ne tulevat.

edit 12.5.: Ilmoitin tietysti Selloon Radleysta ihan sähköpostitsekin.