Kauklahden kirjaston vuosi 2012

Vuoden savuisin tapahtuma oli yhdessä Nuokun (=nuorisotila) kanssa järjestetty disko. Väripallot pyörivät ja savut pöllähtivät tarkkaan mietittyinä hetkinä.

Kirjaston kirjailijavierailujen teemana oli sota-aika, hyvin eri näkökulmista katsottuna. Esiintyjinä olivat Jenni Linturi, Sirpa Kähkönen ja Teemu Keskisarja. Erityisen mukavan yllätyksen tuotti Keskisarjan suosio.

Kauklahden käsityöintoiset naiset kokoontuivat naistenpäivänä neulomaan ja siitä sai alkunsa käsityökerho, joka jatkuu tänäkin vuonna.

Pieni, mutta sitäkin tiiviimpi, lukupiiri kokoontui säännöllisesti.

Senioreille järjestettiin viiden kerran tietokonekurssi. Teemana oli internetissä surffaaminen ja kurssilaisille tärkeiden tietojen löytäminen.

Kirjastossa oli kahdeksan näyttelyä, mm. Espoonjoki-yhdistyksen ja Vanttilan koulun valokuvanäyttelyt, käsityö- ja kuvataidekoulun näyttelyt.

Kouluyhteistyö alkoi luistaa ja kirjavinkkausten määrä nousi moniin kymmeniin. Lapset saivat nauttia Niina Bellin laululeikkikonserteista. Jokainen tilaisuus keräsi n. 80 lasta alueen päiväkodeista. Satutunteja pidettiin viikoittain, ruotsinkielisiä kerran kuukaudessa.

Kategoria(t): 2012, Ei kategoriaa, Espoon kaupunginkirjasto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.