Vuosi 2012 Tapiolan kirjastossa

Olipa mielenkiintoinen vuosi. Keväällä 2012 Tapiolan kirjastossa tapahtui paljon henkilömuutoksia. Meille tuli töihin useita uusia kasvoja. Osa siirtyi Tapiolaan toisista kirjastoista ja osa on aivan uusia alalla. Jani ja Sunniva   Tapiolaa myllerretään, mutta kirjallisuus ja kulttuuri pysyvät. Näkyvin muutos itse kirjastossa oli avoimen tilan järjestäminen neuvontapisteen lähelle. Uudessa tilassa järjestetään kirjailijahaastattelut, ja siinä toimii myös vuoden aikana aloitettu Slow-palvelu. Slow’n tarkoituksena on antaa asiakkaille kiireetöntä aikaa, aikaa selata ajankohtaisia kirjoja, keskustella tai vaikka syventyä iltapäivälehtiin. Tapiolan kirjaston uusi välitila.Kirjastossa on vuoden aikana vietetty monta mielenkiintoista hetkeä kirjailijoiden ja kirjojen parissa: mm. Esa Sirén, Paula Havaste, Aki Ollikainen, Virpi Hämeen-Anttila ja Riikka Ala-Harja vierailivat kertomassa kirjoistaan. Musiikkiteknologiasta puhunut Otto Romanowski veti kirjastoon 40 kuulijaa.

riikka

Keväällä meillä oli kuudesluokkalaisille afrikkalainen yökirjasto. yökirjasto   Syksyllä vietettiin myös Miestenviikkoa, lähetettiin tapahtumia suorana katsottavaksi verkossa ja joka torstai syötiin aamupuuroa. suora lähetys   Kirjastomme ehdoton suosikki, lukuterapiakoira Börje, siirtyi töihin Tapiolan kirjastoon. Börjellä on myös oma mentoroitava, lukukoiraharjoittelija Venla. Lukukoirat ottavat vastaan keskiviikkoisin. Börje kotona  Tapiolan kirjasto on ihmisen kokoinen, elämän makuinen kirjasto!

Team Ahma: Mikko A., Raisa ja Maru

Kategoria(t): 2012, Tapiolan kirjasto Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.