Kirjasto Omena vuonna 2012

Kirjasto Omenan vuosi 2012 oli vauhdikas. Järjestimme lukuisia asiakastapahtumia usealla kielellä: kirjailijavierailuita (Maarit Verronen, Johanna Tuomola, Leena Korsumäki, Saska Saarikoski, Sirpa Kähkönen ja Petri Tamminen). Miestenviikolla Kenraali Pancho ja näyttelijät Tommi Korpela sekä Kari Hietalahti kävivät kertomassa kalajuttuja. Lisäksi tarjolla oli perinteisiä kirjallisuuspiirejä, IT-opastusta, mobiililaitteiden opastusta ja lasten musiikkitapahtumia (Pellekaija Pum, Nina Bell, Tomi Pulkkinen). Lukukoira Börje vieraili useamman kerran ja paljon muuta. Puolalaiset Espoossa asuvat perheet kokoontuivat perhekerhoon Kirjasto Omenassa joka kuukausi ja vuoden lopulla vietimme kaikille avointa Puolalaista kulttuuri-iltapäivää.

KenraaliPanchojapojatStarttiksen joukkue otti osaa Kirjasto & Cosmos Juniors Cupiin.

Cosmoscup

Kuntavaalien alla järjestettiin poliitikkoilta, johon kutsuttiin kaikkien puolueiden edustajia keskustelemaan kuntalaisten kanssa.

Poliitikot2012

Hieman miehisempään makuun oli tilaisuutemme, jossa Janne Viitala piti esitelmän Tex Willeristä.

TexWiller

Kirjaston kävijämäärä on edellisvuotiseen tapaan jyrkässä nousussa (12,6 % kasvua vuodesta 2011). Kirjasto Omena on nyt Suomen viidenneksi vilkkain kirjasto! Palvelupiste alkoi ruuhkautua ja muutimme toimintatapaa siten, että asiakkaat voivat nyt noutaa itse varauksensa ilman jonotusta.

Varaustenitsepalvelunouto

Kirjaston kattoterassia kohennettiin kesällä viihtyisämmäksi hankkimalla lisää kalusteita ja katos. Kattoterassi on kaikkien käytössä kirjaston aukioloaikoina.

Ompunterassi

Hans Swahn

Vs. Palvelupäällikkö, Palveluesimies

Merja Pihlajamäki

Kirjastopalveluiden aluejohtaja

Matinkylä-Olari

Kategoria(t): 2012, Espoon kaupunginkirjasto, Kirjasto Omena. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Kirjasto Omena vuonna 2012

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.