Kalajärven ja Karhusuon toimintakertomus 2011

Kalajärven kirjasto

Kalajärven kirjasto säilytti asemansa koko kylän kohtaamispaikkana. Vuosi 2011 oli perheen vuosi. Toukokuussa kirjastossa pidettiin perhepäivä, jossa oli runsaasti osanottajia. Kirjasto oli auki kesäkuukausia lukuun ottamatta myös sunnuntaisin. Sekä kirjaston kävijät että lainat laskivat hiukan.

Syyskuussa kirjastossa järjestettiin kirjailijailta, vieraana oli kirjailija Tomi Kontio. Syksyllä pidettiin HSY:n järjestämä kompostointiluento.

Karhusuon kirjasto

Kirjasto säilytti suosionsa etenkin lasten keskuudessa, kävijämäärät kasvoivat yli 30% edellisestä vuodesta. Tästä huolimatta lainaluvut laskivat.

Kirjaston vakituinen virkailija jäi eläkkeelle vuonna 2011. Kirjastossa järjestettiin syyskuussa kirjailijailta, vieraana oli kirjailija Tomi Kontio

Kategoria(t): 2011, Espoon kaupunginkirjasto Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.