Verkkopalveluiden vuosi 2011

Espoon kaupunginkirjaston tietohallinto ja verkkopalvelut ovat kamppailleet vuoden 2011 aikana. Asiakkaiden käyttöön tarkoitetut langattomat verkot ovat takunneet, kirjastojärjestelmä on vähän ryppyillyt ja jouduimme markkinaoikeuteen. Mutta kaikki, mistä olemme yksin vastanneet, on onnistunut hienosti!

HelMet-kirjastojärjestelmäyhteistyön vuosi on ollut myös hedelmällinen:

–       HelMet-tekstiviestipalvelua täydennettiin ottamalla käyttöön varausilmoitusten lisäksi myös eräpäivätiedotteet.

–       Aineistohaun uusi versio Encore 4.1 sisälsi toivottuja ominaisuuksia (mm. tarkennetun haun ja varaamisen korin kautta). Lisää uudistuksia on luvassa versiossa 4.2, jonka betatestauksen HelMet-kirjastot aloittivat vuodenvaihteessa.

–       Mobiiliversio (m.helmet.fi) saatiin mukaan verkkokäyntien tilastointiin. HelMet-verkkokäyntien määrä näyttikin kasvavan.

–       Kirjavälityksen kansikuvat saatiin viimein käyttöön aineistohaun nimekenäytölle. Toivottavasti ne jatkossa saadaan myös hakutulosten selausnäytölle.

–       HelMet-palvelusivuston käyttöönottoon valmistauduttiin uusimalla HelMet-kirjautumissivu, siirtämällä HelMet-palautteet yhteiseen palautejärjestelmään ja tagittamalla HelMetissä arvioidut teokset.

–       Kansallisiin hankkeisiin osallistumista edistettiin siirtymällä aiempaa puhtaampaan MARC21-formaattiin sekä asentamalla Encore OAI Server –rajapinta nimeketietueiden haravointia varten.

HelMet-intra otettiin pilottikäyttöön syksyllä. Projektia vetää Mikko Hämäläinen. Microsoftin 365-tuotteella on vielä lastentauteja kärsittävänään, mutta kirjastojärjestelmätiedotus on toiminut kaupunginkirjastojen yhteydenpidon uudella välineellä hyvin.

HelMet-palvelusivuston tuloa jouduttiin odottamaan koko vuosi, kun markkinaoikeus harkitsi hankinnasta tehtyä valitusta. Saimme päätöksen uuden vuoden iloksi ja pääsemme aloittamaan Jussi Vehviläisen vetämän hankkeen viimeistään helmikuussa 2012. Palvelusivuston tuloon valmistauduttiin tekemällä sopimuksen ulkopuolisia töitä valmiiksi: layout, sisältökartat ja ylläpidon organisaatio on mietitty tarkkaan. Käytimme menestyksellisesti asiakasraateja ulkoasun ja sisältökartan kehittämiseen.

Myös kiinteästi sivustoon liittyvä sosiaalisen median työ aloitettiin kouluttamalla ja vastuuhenkilöitä etsimällä. Tarkoituksemme on saada sometyöstä osa kirjastotyön arkea. Sosiaalinen media on ollut Espoon kaupunginkirjaston väline jo pitkään. Vuoden 2011 aikana kaikki kirjastot otettiin mukaan ja kouluttauduimme kuvallisen ilmaisun ja verkkokirjoittamisen salohin.

Espoossa aloitettiin työ uuden espoo.fi-sivuston tuloa varten. Kirjastossa valmistautuminen oli enemmän palvelusivustoa varten kuin kaupungin sivua, mutta hyödynnämme tehtyä työtä molemmissa!

Vuoden 2012 aikana uuden helmet.fi-sivun rakentamista voi seurata julkisesta blogista, joka pian perustetaan. Tule mukaan vaikuttamaan!

Kategoria(t): 2011 Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.