Työhyvinvointiryhmän toimintakertomus 2011

Vuonna 2011 kirjaston tyhyryhmään kuului 8 jäsentä: Jaana Tyrni, Nina Sandström (Sellon alue), jonka tilalle syksyllä Tuula Marjanen, Kiira Liimatainen (Omenan alue), Tommi Koivula (5K-alue, vapaalla loppuvuoden), Antero Pertamo (Tapiolan alue), Johanna Majavuo (Espoonlahden alue) ja Eeva-Liisa Aunola (Aineistokeskus). Ryhmä kokoontui neljä kertaa. Järjestettyjen tapahtumien painopisteenä oli kulttuuritarjonta entisen liikuntapainotteisen toiminnan sijaan.

Ryhmän järjestämää toimintaa olivat mm. Arto Pietikäisen Joustava mieli -luento tammikuussa,  kiertokäynnit oopperan kulisseihin ja Tarvaspään museoon keväällä, keilaturnaus Talissa, ARS 11 -näyttely syksyllä ja joulukuussa PhotoShop-kuvankäsittelykurssi. Tapahtumia oli enemmän kuin aikaisempina vuosina ja niihin osallistuttiin aktiivisesti.  Lisäksi alueittain järjestettiin omia tyhypäiviä, esim. retkiä Nuuksioon, Korkeasaareen, Pihlajasaareen, Tallinnaan, eläintieteelliseen museoon, Tennispalatsin museoihin, Salmisaaren liikuntakeskukseen, minigolfaamaan jne.  Tyhyryhmäläiset antoivat myös Sporttipassi-neuvontaa ja järjestivät taukoliikuntaa omilla alueillaan.

Kuntokortit siirrettiin paperiselta kortilta MOSSiin. Kortteja palautettiin 37 kpl (edellisenä vuonna 38 kpl).