Palvelutiimin vuosi 2010

Logitiimistä palvelutiimiin

Toimintakertomus vuodelta 2010

Sellon kirjaston palvelutiimi muodostui maaliskuun alussa entisen logi- ja silloisen  kaunotiimin yleisempien työ ja palvelutehtävien ympärille. Tiimi on vastannut  pääkaupunkiseudun vilkkaimman kirjaston lainaus- ja palautustoiminnasta, varausliikenteestä, maksuista, perinnästä, uusien kirjastokorttien teosta sekä kirjaston logistiikasta.  Espoon lajittelukeskuksen siirryttyä syyskuun alusta porrastaloon, vapautuivat  siihen liittyvät  tehtävät  tiimin sivareilta.

Tiimiin on kuulunut vuoden aikana kuusi vakituiseen henkilökuntaan kuuluvaa työntekijää, sekä 4 – 7 sivaria. Kaikki sivarit on koulutettu asiakaspalveluun.

Syksyllä käynnistyneet osastojen muuttoprojektit ovat työllistäneet tiimin sivareita päivittäin 1 – 3 henkilöllä.

Kuluneen vuoden aikana  palvelutiimi on vakiinnuttanut asemansa Sellon kirjaston aulan palvelutiskissä,  ja vastaa tulevaisuudessa sille asetettuihin haasteisiin.

Esko Nick

tiimivastaava

Kategoria(t): 2010. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.